fredag 11. juni 2010

Krossen


Tenk for deg krossen som Jesus døde på. Det ein lang bjelke som står rett opp og ned. Slik ser Gud på oss. Han ser ned på oss syndige mennesker. Gud likte ikkje det han såg og bestemte seg for å sette ein strek over dette. Jesus. Streken er den bjelken som blir lagt på den andre bjelken slik at dei kryssar. Slik ble krossen til. -*- blir +. Krossen var der for å vise oss verdig for Gud gjennom Kristus Jesus. 

2 kommentarer:

  1. Kan du da forklare hvorfor Gud lar kristne ektepar føde barn med missdannelser, eller ha barn som blir alvorlig syke? Er det noe de, eller barna har gjort galt? Er det for å teste troen at små, uskyldige blir født med store utfordringer i livet?

    SvarSlett
  2. Når eit barn blir født blir det syndig pga. syndefallet. Nokon born kan få slike misdannelser eller bli syke er at dette skjer pga. arvesynden. Ingen menneskjer er syndfri fordi me er født av Adam, som gjorde imot det Gud ville. Me er født me fri vilje. Gud testa Adam med dette og Adam klarte det ikkje testen. Han synda og me er hans avkom. Men det er mogleg å bli frelst slik eg fortalde om Jesus Kristus.

    SvarSlett